Βήμα 4
6
Παράλληλα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα θαλασσινά μέχρι να πάρουν χρώμα. Μερικές λεπτομέρειες για το σοτάρισμα των θαλασσινών:
1. Πάντα το τηγάνι πρέπει να είναι καυτό, πρέπει να το έχουμε βάλει, δηλαδή, σε μέτρια φωτιά μέχρι να βγάζει καπνό.
2. Για το σοτάρισμα των θαλασσινών χρησιμοποιούμε ελαιόλαδο.
3. Πάντα τη λιπαρή ουσία (σσ ελαιόλαδο) τη βάζουμε δευτερόλεπτα πριν μπουν τα θαλασσινά στο τηγάνι.
4. Είναι πολύ σημαντικό τα θαλασσινά να είναι στεγνά πριν μπουν στο τηγάνι οπότε πρέπει απαραίτητα να τα στεγνώνουμε καλά με χαρτί πριν τα σοτάρουμε.
5. Επίσης καλό είναι να καλύπτουμε την επιφάνεια των θαλασσινών με λίγο αλεύρι ώστε να μην καούν στο σοτάρισμα σε περίπτωση που έχει κάψει πολύ το λάδι. Πάντα όμως πρέπει να έχουμε τινάξει πολύ καλά ώστε να φύγει το παραπανίσιο αλεύρι.
6. Τέλος, 2-3 λεπτά μαγειρέματος αρκούν, καθώς τα θαλασσινά θέλουν ελάχιστη ώρα.
cialis anxiety reviews