Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Καθαρίστε και αφαιρέστε τη σάρκα από το αβοκάντο και βάλτε τη σε ένα μπολ.
Προσθέστε τα τοματίνια, το ελαιόλαδο, τη Νοστιμιά MAGGI, το μπούκοβο και το λεμόνι.
Με ένα πιρούνι ομογενοποιήστε το μείγμα.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάλτε ½ κουταλιά της σούπας βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Όταν λιώσει το βούτυρο βάλτε μέσα στο τηγάνι 4 φέτες ψωμί.
Όταν πάρουν χρώμα αφαιρέστε από το τηγάνι και μοιράστε το μείγμα με το αβοκάντο στις 2 από αυτές. Σκεπάστε με τις άλλες 2.
Κόψτε σε τρίγωνα και σερβίρετε.