Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Πλύνετε και κόψτε στη μέση τις πατάτες. Τοποθετήστε σε μια κατσαρόλα, σκεπάστε με νερό, ρίξτε τους κύβους λαχανικών MAGGI και βράστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Σουρώστε και μεταφέρετε σε μια λαμαρίνα ή ταψί για τον φούρνο.
Ραντίστε με ελαιόλαδο και προσθέστε ολόκληρες και σπασμένες τις σκελίδες σκόρδου μαζί με το δενδρολίβανο.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν απαλό καφέ χρώμα.
Βράστε τα σπαράγγια για 5 λεπτά σε πολύ δυνατή φωτιά και μεταφέρετε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για να κρατήσουν το έντονο πράσινο χρώμα τους.
Κόψτε στα 4 και ρίξτε μέσα σε ένα μπολ. Προσθέστε τις πατάτες, τα τοματίνια κομμένα στη μέση, τη μουστάρδα, το χυμό λεμόνι και το σχοινόπρασο. Ανακατέψτε απαλά και η πατατοσαλάτα με σπαράγγια είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
how long does dapoxetine helpnyou last in bed