Αυτό το πιάτο έγινε για 6
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Κόψτε τα κολοκύθια και την πατάτα στη μέση και ύστερα σε λεπτές λωρίδες. Ρίξτε σε ένα μπολ τη μυζήθρα, τον δυόσμο, το κρεμμύδι & τη ΜAGGI Νοστιμιά και ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας.
Mεταφέρετε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί. Σε ένα μπολ ρίξτε τα υλικά για τον χυλό, δηλαδή το αλεύρι, το γάλα, το αβγό και το αλατοπίπερο, και ανακατέψτε καλά με ένα σύρμα. Αδειάστε τον χυλό επάνω από τα κολοκύθια και πασπαλίστε με το σησάμι.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 60 λεπτά μέχρι η επιφάνεια της πίτας να πάρει ένα έντονο καφέ χρώμα.