Αυτό το πιάτο έγινε για 10
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το τυρί με τον ανανά (κομμένο σε μικρά κυβάκια 0,5 εκ.), την άχνη, το ζαμπόν (κομμένο σε τετράγωνα 0,5 εκ.), το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, τη MAGGI Νοστιμιά και τις σταφίδες μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Αν το μείγμα είναι πολύ υγρό και δεν πλάθεται χρησιμοποιήστε τη φρυγανιά.
Με τη βοήθεια γαντιών μιας χρήσης κάντε μια μπάλα από το μείγμα.
Απλώστε τα σπασμένα φιστίκια πάνω σε δυο κομμάτια μεμβράνη που τα έχετε κάνει σταυρό.
Πάνω σε αυτό κυλήστε τη μπάλα έτσι ώστε να καλυφθεί από τους ξηρούς καρπούς.
Τυλίξτε με τη μεμβράνη και αφήστε τη μπάλα στο ψυγείο ένα βράδυ μέσα σε ένα μπολ ώστε να σφίξει το μείγμα.
Σερβίρετε με κρακεράκια.