Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Σοτάρετε σε ένα τηγάνι το κοτόπουλο μέχρι να πάρει καλό χρώμα.
Αφαιρέστε το κοτόπουλο από τη φωτιά.
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε το σκόρδο και τα λαχανικά μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα και μαλακώσουν λίγο.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα υλικά της σάλτσας (σόγια, πάστα πιπεριάς, ξύδι, μαύρη ζάχαρη και το νερό).
Επιστρέψτε το κοτόπουλο στο τηγάνι μαζί με τα λαχανικά.
Προσθέστε τη σάλτσα στο τηγάνι & τον κύβο κότας MAGGI και σκεπάστε με καπάκι.
Σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο (20-30 λεπτά ανάλογα το μέγεθος των κομματιών).
Ανακατέψτε σε ένα ποτήρι το κορνφλάουρ με το νερό και ρίξτε το στο τηγάνι.
Αφήστε να πήξει η σάλτσα για 2-3 λεπτά.
Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι και τα φυστίκια.