Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε καλά το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίξτε τα κρεμμύδια και ένα καρότο ψιλοκομμένα, σοτάρετε μαζί με το κρέας για 10 λεπτά και γεμίστε την κατσαρόλα με περίπου 2 λίτρα νερό.
Προσθέστε τον κύβο βοδινού και βράστε σε πολύ χαμηλή ένταση μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Στραγγίξτε τον ζωμό και μεταφέρετε σε μια καθαρή κατσαρόλα.
Κόψτε το μαγειρεμένο κρέας και τα υπόλοιπα λαχανικά σε κυβάκια και ρίξτε τα μέσα στον ζωμό. Μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, δοκιμάστε το αλάτι και ολοκληρώστε με το στυμμένο λεμόνι. Η λαχταριστή μοσχαρόσουπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.