Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Βγάλτε τα φύλλα από την λόλα και το γαλλικό μαρούλι και αφήστε σε κρύο νερό για τουλάχιστον 20 λεπτά.
Στραγγίξτε καλά και επαναλάβετε το ίδιο με τη ρόκα. Είναι πολύ σημαντικό να στεγνώσει καλά η σαλάτα, διαφορετικά δεν πιάνει πάνω της η σάλτσα.
Βάλτε σε ένα βαζάκι όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το ελαιόλαδο, το λάιμ, το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα, τη νοστιμιά MAGGI και το πιπέρι, και χτυπήστε δυνατά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Κόψτε τη σαλάτα με τα χέρια σας σε χοντρά κομμάτια, ρίξτε σε ένα μπολ, περιχύστε με τη σάλτσα και ανακατέψτε απαλά με τα χέρια σας.
Γαρνίρετε με λεπτές φέτες καπνιστού σολομού.
Η πράσινη σαλάτα με σολομό είναι έτοιμη για σερβίρισμα.