Αυτό το πιάτο έγινε για 5
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αφήστε το να κάψει και σοτάρετε το κουνέλι (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) μέχρι να πάρει έντονο χρυσαφί χρώμα από όλες τις πλευρές.
Τελευταία στιγμή ρίξτε το σκόρδο ψιλοκομμένο και σβήστε απευθείας με το κρασί. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια ολόκληρα (χωρίς να κόψετε τις ρίζες τους για να μην διαλυθούν στο μαγείρεμα), τον κύβο κότας MAGGI, τη δάφνη, ½ ποτήρι νερό και την πάπρικα.
Σκεπάστε την κατσαρόλα, χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία και μαγειρέψτε για τουλάχιστον 45 λεπτά.
Σε μια δεύτερη κατσαρόλα ρίξτε το νερό και το γάλα. Όταν αρχίσει να κοχλάζει προσθέστε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. & αλάτι, ενώ παράλληλα ανακατέψτε με μια κουτάλα μέχρι να δημιουργηθεί ένας βελούδινος πουρές. Σερβίρετέ τον με το κουνέλι κρασάτο.