Αυτό το πιάτο έγινε για 3
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ζητήστε από τον ψαρά να σας φιλετάρει την τσιπούρα και να αφαιρέσει το δέρμα.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το αλάτι με τη Νοστιμιά MAGGI.
Απλώστε σε ένα δίσκο το ½ αλάτι και ακουμπήστε πάνω τα φιλέτα από το ψάρι.
Σκεπάστε με το υπόλοιπο αλάτι την τσιπούρα και αφήστε εκτός ψυγείου για 30 λεπτά (με αυτό τον τρόπο αφυδατώνουμε το ψάρι και κατά κάποιο τρόπο το "ψήνουμε" στο αλάτι).
Ξεπλύνετε τα φιλέτα με κρύο νερό και σκουπίστε με λίγο χαρτί κουζίνας.
Βγάλτε με ένα τσιμπιδάκι τα κόκκαλα και κόψτε την τσιπούρα σε μικρά κυβάκια πάχους περίπου ½ εκατοστού.
Βάλτε σε ένα μπολ το ψάρι μαζί με τα τοματίνια ψιλοκομμένα, το φρέσκο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος), το ξύσμα και τον χυμό μοσχολέμονου.
Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε σαν μεζέ ή ορεκτικό πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.