Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Πλύνετε καλά τις ώριμες τομάτες και χοντροκόψτε τις μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέστε το ψωμί με προζύμι σε μικρά κομμάτια, το ξύδι, 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, την Νοστιμιά MAGGI και το αυγό, ενώ πρώτα το έχετε βράσει σφιχτό.
Ανακατέψτε δυνατά με τα χέρια σας και πιέστε τις τομάτες για να βγάλουν τα υγρά τους.
Αφήστε στο ψυγείο για 30 λεπτά και χτυπήστε στο μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυλός.
Περάστε από μια ψιλή σήτα και συντηρήστε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Καθαρίστε τις γαρίδες (μεσαίου μεγέθους) και σοτάρετε τις σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά ή μέχρι να πάρουν απαλό κόκκινο χρώμα.
Σερβίρετε σε πιάτα την σούπα και γαρνίρετε με τριμμένη φέτα και τις γαρίδες.