Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Γεμίστε τον νεροχύτη σας με κρύο νερό και πλύνετε καλά όλα τα λαχανικά. Στραγγίξτε και τοποθετήστε μια φαρδιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Σοτάρετε με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές λωρίδες για 10 περίπου λεπτά μέχρι να μαραθούν.
Ρίξτε το πράσο, τα μυρώνια και τις καυκαλήθρες ψιλοκομμένα με το θυμάρι, τον κύβο λαχανικών MAGGI & το αλάτι και μαγειρέψτε μέχρι να μαραθούν για περίπου 5 λεπτά.
Αφήστε στην άκρη για τουλάχιστον 30 λεπτά μέχρι να κρυώσουν.
Απλώστε στον πάγκο σας τα φύλλ. Για κάθε ρολό χρησιμοποιήστε 3 φύλλα λαδώνοντας με ένα πινέλο μεταξύ τους για να ψηθούν σωστά. Τυλίξτε και κολλήστε με νερό τις άκρες, λαδώστε καλά εξωτερικά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα.