Αυτό το πιάτο έγινε για 7
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Βάλτε τον κιμά σε ένα μπολ. Προσθέστε την Maggi Nοστιμιά και ανακατέψτε.
Παράλληλα, βάλτε το μπέικον σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε για 2 λεπτά κάθε πλευρά μέχρι να χρυσαφίσει. Αφαιρέστε από το τηγάνι και αφήστε στην άκρη.
Πλάστε σε 12 μικρά μπιφτεκάκια τον κιμά. Βάλτε το ίδιο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρετε τα μπιφτέκια για 3 λεπτά. Με το που γυρίσετε τα μπιφτεκάκια από την άλλη πλευρά βάλτε από πάνω το τυρί τσένταρ. Αφαιρέστε από το τηγάνι και αφήστε στην άκρη.
Με ένα πριονωτό μαχαίρι κόψτε τα ψωμάκια στη μέση, απλώστε τα σε 2 ταψάκια και φρυγανίστε τα ελαφρά στο φούρνο για 5 λεπτά.
Παράλληλα κόψτε το το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Βάλτε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήστε να λιώσει. Ρίξτε τα κρεμμύδια, τη ζάχαρη και αφήστε για 5-7 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Ήρθε η ώρα να στήσετε τα μπέργκερ.
Στο ψωμάκι που θα βάλουμε στη βάση ρίξτε μαγιονέζα, από πάνω το μπιφτέκι, το μαρούλι, την τομάτα και ένα κομμάτι μπέικον.
Στα καπάκια του μπέργκερ απλώστε την κέτσαπ και τα καραμελωμένα κρεμμύδια. Καπακώστε και καρφώστε με ένα ξυλάκι ένα αγγουράκι τουρσί από πάνω.