Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο, και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2ο
5 λεπτά
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το mix τυριών, τη φέτα, το μαγειρεμένο αρνί, την ντομάτα, τον μαϊντανό, τη Maggi νοστιμιά και πιπέρι. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3ο
5 λεπτά
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί διαμέτρου 32 εκ. και τοποθετούμε τα μισά φύλλα κρούστας, πασπαλίζοντας με ελαιόλαδο ανάμεσα τους. Ρίχνουμε τη γέμιση και την απλώνουμε καλά με τη βοήθεια της ξύλινης κουτάλας.
Βήμα 4ο
60 λεπτά
Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα πασπαλίζοντας τα με ελαιόλαδο. Μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 1 ώρα.
Βήμα 5ο
20 λεπτά
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει για 20 λεπτά.
Βήμα 6ο
2 λεπτά
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Βήμα 1ο
6
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο, και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Βήμα 2ο
6
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το mix τυριών, τη φέτα, το μαγειρεμένο αρνί, την ντομάτα, τον μαϊντανό, τη Maggi νοστιμιά και πιπέρι. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3ο
6
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί διαμέτρου 32 εκ. και τοποθετούμε τα μισά φύλλα κρούστας, πασπαλίζοντας με ελαιόλαδο ανάμεσα τους. Ρίχνουμε τη γέμιση και την απλώνουμε καλά με τη βοήθεια της ξύλινης κουτάλας.
Βήμα 4ο
6
Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα πασπαλίζοντας τα με ελαιόλαδο. Μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 1 ώρα.
Βήμα 5ο
6
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει για 20 λεπτά.