Αυτό το πιάτο έγινε για 3
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Εκτέλεση για το ψαρονέφρι Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου στον αέρα.
Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι από τα λίπη και τη μεμβράνη που ίσως έχει.
Σπάμε τον κύβο, ανακατεύουμε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το ψαρονέφρι.
Τυλίγουμε το ψαρονέφρι με το μπέικον και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Τοποθετούμε το ψαρονέφρι σε ένα ταψάκι στρωμένο με αλουμινόχαρτο στο οποίο έχουμε βάλει μια μικρή λαδωμένη σχάρα.
Ψήνουμε για 25 λεπτά ή μέχρι η θερμοκρασία στο εσωτερικό από το ψαρονέφρι να φτάσει τους 68 βαθμούς Κελσίου.
Ανεβάζουμε το ταψάκι στην πάνω θέση του φούρνου και ψήνουμε στο γκριλ για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.
Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο μερικά λεπτά μέχρι να ξεκουραστεί.
Εκτέλεση για τον πουρέ Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το γάλα και τον ζωμό και τα θερμαίνουμε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε καλά.
Αφαιρούμε από τη φωτιά πριν βράσει και προσθέτουμε τα τυριά.
Εκτέλεση για τη σάλτσα Βάζουμε το ζουμί που βγήκε στο ταψάκι από το ψαρονέφρι σε ένα τηγάνι.
Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε το μείγμα του κορνφλάουρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα.