Με ένα κουτάλι καθαρίστε και "σκάψτε" το εσωτερικό μέρος από τα μανιτάρια μέχρι να έχετε καθαρή σάρκα.
Βήμα 2
22 λεπτά
Σκουπίστε τα εξωτερικά με ένα νωπό πανί, απλώστε σε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
Βήμα 3
12 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με την κρέμα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά. Όταν γίνει χλιαρή ρίξτε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. και ανακατέψτε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 4
5 λεπτά
Ρίξτε αλάτι, βούτυρο και με ένα κουτάλι ή μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίστε τα μανιτάρια.
Βήμα 5
2 λεπτά
Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα, το πιπέρι και τη ρίγανη (αν δεν υπάρχει φρέσκια, τότε 1 κουταλιά της σούπας ξερή).
Βήμα 6
14 λεπτά
Γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου στο γκριλ και ψήστε μέχρι η παρμεζάνα να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Τα μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ σερβίρονται σαν ορεκτικό.
Βήμα 1
6
Με ένα κουτάλι καθαρίστε και "σκάψτε" το εσωτερικό μέρος από τα μανιτάρια μέχρι να έχετε καθαρή σάρκα.
Βήμα 2
6
Σκουπίστε τα εξωτερικά με ένα νωπό πανί, απλώστε σε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
Βήμα 3
6
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με την κρέμα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά. Όταν γίνει χλιαρή ρίξτε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. και ανακατέψτε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 4
6
Ρίξτε αλάτι, βούτυρο και με ένα κουτάλι ή μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίστε τα μανιτάρια.
Βήμα 5
6
Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα, το πιπέρι και τη ρίγανη (αν δεν υπάρχει φρέσκια, τότε 1 κουταλιά της σούπας ξερή).
Βήμα 6
6
Γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου στο γκριλ και ψήστε μέχρι η παρμεζάνα να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Τα μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ σερβίρονται σαν ορεκτικό.