Αυτό το πιάτο έγινε για 6
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα και δώστε του μια βράση. Αποσύρετε από την εστία και ρίξτε μέσα μία συσκευασία Πουρέ Πατάτας Maggi 125γρ.
Ανακατεύετε συνέχεια για 5 λεπτά με μια σπάτουλα το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και να πάρει βελούδινη υφή.
Ρίξτε μέσα την φέτα με το ανθότυρο (τριμμένο), αρκετό πιπέρι και ανακατέψτε. Τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του μίγματος για περίπου 30 λεπτά.
Ανοίξτε το φύλλο κρούστας και κόψτε σταυρωτά, κάντε δηλαδή μια κάθετη και μια οριζόντια τομή σε όλα τα φύλλα και θα δημιουργηθούν 4 στοίβες. Καλύψτε τα φύλλα με μια νωπή πετσέτα για να μην ξεραθούν και ξεκινήστε να φτιάχνετε ένα ένα τα τυροπιτάκια.
Λαδώστε καλά κάθε φύλλο και τυλίξτε από την ανάποδη πλευρά. Λίγο πριν το τέλος κλείστε τις άκρες προς τα μέσα και περάστε με λίγο νερό για να κολλήσουν καλά.
Όταν είναι όλα έτοιμα τηγανίστε σε ελαιόλαδο και σε δυνατή φωτιά ιδανικά σε μικρές ποσότητες για να έχετε καλύτερο έλεγχο και να μην πέσει η θερμοκρασία του ελαιόλαδου.
Τέλος, όταν πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί. Τα τυροπιτάκια είναι έτοιμα για σερβίρισμα.