Αυτό το πιάτο έγινε για 5
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Τοποθετήστε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε ελαφρά το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Ρίξτε τον πελτέ, την τομάτα κονκασέ και την τριμμένη τομάτα.
Όταν πάρουν βράση χαμηλώστε την φωτιά και ρίξτε μέσα την κανέλα, το μπαχάρι, τον κύβο βοδινού MAGGI και την ζάχαρη.
Παράλληλα σε ένα μπολ βάλτε τον κιμά μαζί με το ψωμί, το κύμινο, το αλάτι & το σκόρδο και μαλάξτε απαλά.
Πλάστε τα σουτζουκάκια και ρίξτε τα μέσα στο αλεύρι.
Τοποθέτησε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σοτάρετε ένα ένα τα γιουβαρλάκια μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.
Μεταφέρετε μέσα στην σάλτσα και μαγειρέψτε για 35 λεπτά.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το μπέικον πολύ καλά ψιλοκομμένο και χωρίς καθόλου λάδι σοτάρετε μέχρι να πάρει χρώμα.
Αδειάστε μέσα το γάλα και όταν πάρει βράση ρίξτε 1 συσκευασία από τον MAGGI Πουρέ Πατάτας 125γρ.
Χαμηλώστε στο ελάχιστο την φωτιά και ανακατέψτε με μια σπάτουλα μέχρι να πάρει βελούδινη υφή ο πουρές.