Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το γιαούρτι, το αβγό, το νερό, τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, το ελαιόλαδο και τα τυριά. Ανακατέψτε καλά με μια σπάτουλα και προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένας πηκτός χυλός.
Λαδώστε ένα μεγάλο στρογγυλό ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάστε μέσα το μείγμα. Στρώστε το μείγμα έτσι ώστε να έχει σε όλα τα σημεία το ίδιο πάχος, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 1 εκατοστό.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά (αν το πάχος της πίτας σας βγει περισσότερο από 1 εκατοστό τότε απλά ψήστε για περισσότερο χρόνο).