Κόψτε τις ώριμες τομάτες στα 6 κυδωνάτα και απλώστε σε μια λαμαρίνα για το φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω. Ραντίστε με ελαιόλαδο και ρίξτε θυμάρι, πιπέρι φρεσκοκομμένο, αλάτι και σκόρδο σε χοντρά κομμάτια.
Βήμα 2
40 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά.
Βήμα 3
6 λεπτά
Τοποθετήστε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά. Όταν βράσει, ρίξτε τα νιόκι και αφήστε μέχρι να βγουν στην επιφάνεια του νερού.
Βήμα 4
3 λεπτά
Μεταφέρετε με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα τηγάνι το οποίο είναι τοποθετημένο σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 5
2 λεπτά
Προσθέστε μισή κούπα από το νερό που έβραζαν τα νιόκι και τον κύβο κότας MAGGI.
Βήμα 6
5 λεπτά
Ανακατέψτε για 3-4 λεπτά μέχρι να διαλυθεί ο ζωμός. Έπειτα, προσθέστε το τριμμένο τυρί, τον βασιλικό χοντροκομμένο, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τις τομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες.
Βήμα 7
2 λεπτά
Δοκιμάστε το αλάτι και τελευταία στιγμή προσθέστε την μοτσαρέλα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστά σε βαθιά μπολ.
Βήμα 1
7
Κόψτε τις ώριμες τομάτες στα 6 κυδωνάτα και απλώστε σε μια λαμαρίνα για το φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω. Ραντίστε με ελαιόλαδο και ρίξτε θυμάρι, πιπέρι φρεσκοκομμένο, αλάτι και σκόρδο σε χοντρά κομμάτια.
Βήμα 2
7
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά.
Βήμα 3
7
Τοποθετήστε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά. Όταν βράσει, ρίξτε τα νιόκι και αφήστε μέχρι να βγουν στην επιφάνεια του νερού.
Βήμα 4
7
Μεταφέρετε με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα τηγάνι το οποίο είναι τοποθετημένο σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 5
7
Προσθέστε μισή κούπα από το νερό που έβραζαν τα νιόκι και τον κύβο κότας MAGGI.
Βήμα 6
7
Ανακατέψτε για 3-4 λεπτά μέχρι να διαλυθεί ο ζωμός. Έπειτα, προσθέστε το τριμμένο τυρί, τον βασιλικό χοντροκομμένο, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τις τομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες.
Βήμα 7
7
Δοκιμάστε το αλάτι και τελευταία στιγμή προσθέστε την μοτσαρέλα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστά σε βαθιά μπολ.