Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Κόψτε τις ώριμες τομάτες στα 6 κυδωνάτα και απλώστε σε μια λαμαρίνα για το φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω. Ραντίστε με ελαιόλαδο και ρίξτε θυμάρι, πιπέρι φρεσκοκομμένο, αλάτι και σκόρδο σε χοντρά κομμάτια.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά.
Τοποθετήστε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά. Όταν βράσει, ρίξτε τα νιόκι και αφήστε μέχρι να βγουν στην επιφάνεια του νερού.
Μεταφέρετε με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα τηγάνι το οποίο είναι τοποθετημένο σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε μισή κούπα από το νερό που έβραζαν τα νιόκι και τον κύβο κότας MAGGI.
Ανακατέψτε για 3-4 λεπτά μέχρι να διαλυθεί ο ζωμός. Έπειτα, προσθέστε το τριμμένο τυρί, τον βασιλικό χοντροκομμένο, 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τις τομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες.
Δοκιμάστε το αλάτι και τελευταία στιγμή προσθέστε την μοτσαρέλα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστά σε βαθιά μπολ.