Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Κόψτε τις μελιτζάνες σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστού και στη συνέχεια σε μεσαία κυβάκια του ίδιου μεγέθους.
Ρίξτε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε ½ ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο και το τριμμένο σκόρδο.
Πασπαλίστε με τη Maggi νοστιμιά και ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας μέχρι να τραβήξουν οι μελιτζάνες το ελαιόλαδο.
Μεταφέρετε σε μια φαρδιά λαμαρίνα για τον φούρνο πάνω σε λαδόκολλα και ψήστε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.
Παράλληλα σε μια δεύτερη λαμαρίνα απλώστε το ψωμί κομμένο και αυτό σε κυβάκια και ψήστε για 10 λεπτά στον φούρνο μέχρι να πάρει έντονο χρυσαφί χρώμα.
Αποσύρετε τις μελιτζάνες και μεταφέρετε σε ένα μπολ.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και όσο οι μελιτζάνες είναι ακόμη ζεστές αδειάστε από επάνω.
Βάλτε το κατσικίσιο τυρί, τη μυζήθρα, τα τοματίνια κομμένα στη μέση, τα κρουτόν και τον μαϊντανό. Ανακατέψτε καλά, δοκιμάστε το αλάτι και σερβίρετε τη σαλάτα κρύα ή ζεστή.