Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ανακατέψτε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμαράκι. Αν είναι στεγνό προσθέστε λίγο νερό, ενώ αν κολλάει στα χέρια σας ρίξτε λίγο αλεύρι.
Δώστε σχήμα μπάλας στο ζυμάρι και λαδώστε με τα χέρια σας όλη την επιφάνειά του.
Αφήστε το ζυμάρι μέσα στο μπολ που ζυμώσατε φροντίζοντας να υπάρχει χώρος να εκτονωθεί. Σκεπάστε με μια πετσέτα ή μεμβράνη το μπολ και αφήστε στην άκρη για 2 ώρες μέχρι να φουσκώσει.
Σε ένα κατσαρολάκι βάλτε το μοσχαράκι με τη σάλτσα του και δώστε μια βράση. Ρίξτε τον κύβο βοδινού MAGGI και όταν είναι ζεστό το κρέας χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι σπάστε το σε ίνες.
Ρίξτε αρκετό αλεύρι στον πάγκο και απλώστε το ζυμαράκι χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και τον πλάστη για να το ανοίξετε. Ανοίξτε στο μέγεθος του ταψιού που θα ψήσετε και στρώστε το στο σκεύος.
Προθερμάνετε τον φούρνο στη μέγιστη θερμοκρασία σε πρόγραμμα πάνω και κάτω αντίσταση.
Απλώστε το κρέας στην επιφάνεια της ζύμης, μοιράστε το τυρί κρέμα σε μικρές κουταλιές επάνω από την πίτα, πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τέλος το λεπτοκομμένο πράσο.
Τοποθετήστε στη μέση του φούρνου και ψήστε. Αφού η ανοιχτή πίτα πάρει το χρώμα που σας ικανοποιεί κλείστε τον φούρνο και σερβίρετε.