Αυτό το πιάτο έγινε για 5
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Πλύνετε καλά όλα τα λαχανικά, κόψτε σε κυβάκια ½ εκατοστού το καρότο το σέλερι και το κολοκύθι.
Σε μια κατσαρόλα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέστε το σκόρδο, το καρότο, το κολοκύθι και το σέλερι, σοτάρετε για ακόμη 10 και προσθέσετε 2 λίτρα νερό και τα φασόλια.
Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε το αρνάκι μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Μεταφέρετε στην κατσαρόλα με τα φασόλια.
Προσθέστε τον κύβο κότας MAGGI, ένα κλωνάρι δεντρολίβανο και βράστε για 1½ ώρα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαγειρευτούν τα φασόλια και το αρνάκι (προσθέστε νερό αν χρειαστεί).
Λίγο πριν αποσύρετε με μια κουτάλα βγάλτε 2 μεγάλες κουταλιές από την φασολάδα με αρκετό υγρό και χτυπήστε στο μίξερ.
Μεταφέρετε πάλι στην κατσαρόλα και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα ωραίο χύλωμα στη σούπα.
Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστή με λίγο χυμό λεμόνι και λίγο ελαιόλαδο.