Αυτό το πιάτο έγινε για 5
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετέ το σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε τις ώριμες τομάτες χοντροκομμένες, τον βασιλικό και αλάτι.
Βάλτε καπάκι και μαγειρέψτε για 45 λεπτά.
Παράλληλα ψιλοκόψτε τα καρότα, το φινόκιο, τα κολοκύθια και την πιπεριά.
Βάλτε σε ένα φαρδύ τηγάνι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λαχανικά. Προσθέστε τον κύβο λαχανικών MAGGI και ½ ποτήρι νερό.
Όταν εξατμιστεί το νερό αποσύρετε και αφήστε στη άκρη μέχρι να χλιαρύνουν.
Ρίξτε μέσα το τυρί & το θυμάρι και ανακατέψτε καλά.
Γεμίστε με τα λαχανικά ένα-ένα τα κανελόνια χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού.
Απλώστε τα σε ένα λαδωμένο ταψί για το φούρνο.
Ρίξτε στις τομάτες 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και περάστε από το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια βελούδινη σάλτσα.
Απλώστε την πάνω από τα κανελόνια, πασπαλίστε με την παρμεζάνα (τριμμένη) και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά και βγάλτε το αλουμινόχαρτο μέχρι να πάρει χρώμα το τυρί.
Βγάλτε από το φούρνο και σερβίρετε άμεσα.