Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Καθαρίστε εξωτερικά το χοιρινό από τα πολλά λίπη και σοτάρετε σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα από κάθε πλευρά.
Σε ένα μικρό μπολ ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τον κύβο κότας MAGGI και με ένα πιρούνι διαλύστε τον μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής πάστα.
Ενώ έχετε σοτάρει το καρέ απλώστε τον διαλυμένο πλέον κύβο σε όλη την επιφάνεια του χοιρινού και ψήστε πάνω σε μια σχάρα για 1 ώρα στους 160 βαθμούς.
Παράλληλα καθαρίστε και χοντροκόψτε τις πατάτες. Τοποθετήστε σε μια κατσαρόλα με νερό και βράστε μέχρι να μαλακώσουν.
Σουρώστε προσεχτικά και μεταφέρετε σε ένα φαρδύ τηγάνι. Σκεπάστε μέχρι τη μέση με ελαιόλαδο και τηγανίστε μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα και σε δυνατή φωτιά.
Βγάλτε μια-μια και τοποθετήστε σε πιρέξ. Ρίξτε αλάτι, το τριμμένο σκόρδο και χοντροκομμένο το δεντρολίβανο.
Τοποθετήστε τις πατάτες στον φούρνο κάτω από το χοιρινό, δυναμώστε στους 200 βαθμούς και ψήστε για ακόμη 10 λεπτά. Σερβίρετε το χοιρινό με τις πατάτες πάνω σε ένα ξύλο κοπής.