Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο, βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Έπειτα, σβήστε με το κρασί και προσθέστε 500 ml νερό, αφήστε να βράσει και ρίξτε το ζωμό κοτόπουλο.
Σε ένα ποτήρι βάλτε 100 ml κρύο νερό και το κορν φλάουρ, ανακατέψτε καλά και προσέξτε να μην μείνουν σβόλοι. Αφήστε το ζωμό να βράσει για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και δέστε με το διαλυμένο κορν φλάουρ ρίχνοντας μικρές κουταλιές και ανακατεύοντας με ένα σύρμα χειρός. Όταν η σάλτσα δέσει, προσθέστε τη μουστάρδα, το βούτυρο & το εστραγκόν και δοκιμάστε το αλάτι. Αφήστε στην άκρη και χρησιμοποιήστε ζεστή.
Καθαρίστε το χοιρινό από τα πολλά λίπη και κόψτε σε μπριζόλες πάχους 3 περίπου εκατοστών. Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά. Ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μπριζόλες από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν έντονο καφέ χρώμα.
Μεταφέρετε σε ένα ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά. Βγάλτε από το φούρνο και αφήστε το κρέας να "ξεκουραστεί" για άλλα 5 λεπτά. Συνοδεύστε το καρέ χοιρινό με τη σάλσα μουστάρδας και πατάτες φούρνου ή σαλάτα ρόκας.