Βάλτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το σκόρδο ψιλοκομμένο.
Βήμα 3
3 λεπτά
Προσθέστε τα λαχανικά, ρίξτε την κρέμα γάλακτος με το γάλα καρύδας και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία.
Βήμα 4
4 λεπτά
Παράλληλα σε ένα μεγάλο τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Αμέσως μετά μεταφέρετε στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.
Βήμα 5
40 λεπτά
Ρίξτε το κάρυ & τον κύβο κότας MAGGI, ελέγξτε το αλάτι και μαγειρέψτε για 30-45 λεπτά.
Βήμα 6
1 λεπτά
Τέλος, προσθέστε ψιλοκομμένο το πράσινο μόνο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια και σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι ή ακόμη και νουντλς.
Βήμα 1
6
Καθαρίστε και χοντροκόψτε όλα τα λαχανικά.
Βήμα 2
6
Βάλτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το σκόρδο ψιλοκομμένο.
Βήμα 3
6
Προσθέστε τα λαχανικά, ρίξτε την κρέμα γάλακτος με το γάλα καρύδας και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία.
Βήμα 4
6
Παράλληλα σε ένα μεγάλο τηγάνι βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Αμέσως μετά μεταφέρετε στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.
Βήμα 5
6
Ρίξτε το κάρυ & τον κύβο κότας MAGGI, ελέγξτε το αλάτι και μαγειρέψτε για 30-45 λεπτά.
Βήμα 6
6
Τέλος, προσθέστε ψιλοκομμένο το πράσινο μόνο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια και σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι ή ακόμη και νουντλς.