Αυτό το πιάτο έγινε για 7
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Τοποθετήστε τα κότσια σε μία σχάρα για τον φούρνο (μπορείτε να αφαιρέσετε το δέρμα). Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και βάλτε μέσα τη σχάρα. Τοποθετήστε από κάτω ένα ταψί με νερό.
Παράλληλα σε μια κατσαρόλα σοτάρετε χοντροκομμένα τα λαχανικά (κρεμμύδια, σέλερι, καρότο) μέχρι να μαραθούν. Προσθέστε 2 λίτρα νερό, τους κύβους λαχανικών και αφήστε μέχρι να βράσει.
Μεταφέρετε τον ζεστό ζωμό σε ένα βαθύ σκεύος για το φούρνο και τοποθετήστε μέσα τα κότσια. Βάλτε στο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 3-4 ώρες.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το κρασί και βράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί στο μισό. Προσθέστε τα φρούτα & τη ζάχαρη, βράστε για ακόμη 20 λεπτά και ρίξτε το βούτυρο.
Βγάλτε τα κότσια από το MAGGI Ζωμό Λαχανικών και τοποθετήστε ξανά στη σχάρα για ακόμη 20 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν πάλι έντονο χρώμα. Σερβίρετε το κότσι χοιρινό με τη σάλτσα κρασιού.