Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Σε μια κατσαρόλα ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά το κουνέλι μέχρι να πάρει έντονο χρυσαφί χρώμα.
Προσθέστε το κρεμμύδι και σβήστε με το κρασί.
Ρίξτε 1 ποτήρι νερό, τους δύο κύβους κότας MAGGI και τις αγκινάρες κομμένες στα 6 ή στα 8 αν είναι μεγάλες.
Μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά με καπάκι και ύστερα ρίξτε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρές φέτες, το ξύσμα με το χυμό λεμονιού και το δενδρολίβανο.
Μαγειρέψτε για ακόμη 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια. Το κουνέλι λεμονάτο με αγκινάρες σερβίρεται ιδανικά σαν μεζέ ή με πατάτες τηγανιτές.