Αυτό το πιάτο έγινε για 6
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Βάλτε το γάλα, την κρέμα και τα τυριά (τριμμένα) σε ένα κατσαρολάκι με μέτρια φωτιά.
Όταν πάρει βράση αποσύρετε από την εστία και προσθέστε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ.
Δοκιμάστε το αλάτι και ρίξτε τον μαϊντανό (ψιλοκομμένο), ανακατέψτε καλά και αφήστε στην άκρη μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του πουρέ.
Σε τρία διαφορετικά μπολάκια ρίξτε το αλεύρι, τα αυγά και τη φρυγανιά. Χτυπήστε τα αυγά με ένα πιρούνι και ξεκινήστε να δημιουργείτε μικρές κροκέτες με τα χέρια σας.
Περάστε πρώτα από το αλεύρι, τινάξτε καλά και στη συνέχεια από το αυγό και την φρυγανιά.
Απλώστε τις σε ένα δίσκο και τηγανίστε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα.
Είναι πολύ σημαντικό να τηγανίζετε σε μικρές δόσεις για να μην πέφτει η θερμοκρασία στο λάδι, διότι όσο περισσότερο χρόνο χρειάζονται για να τηγανιστούν τόσο πιο πιθανό είναι το να ανοίξουν οι κροκέτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Μεταφέρετε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστές.