Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Βράστε τα ζυμαρικά σε αρκετό νερό για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
Σουρώστε και ρίξτε αρκετό κρύο νερό για να φύγει το άμυλο και να σταματήσει ο βρασμός τους. Στο ίδιο νερό βράστε τα φασολάκια καθαρισμένα και κομμένα στο μέγεθος του ζυμαρικού, στραγγίξτε και μεταφέρετε σε νερό με πάγο για 5 λεπτά για να διατηρήσουν το έντονο πράσινο χρώμα τους.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το ανθότυρο, ψιλοκομμένο τον βασιλικό, το ξύσμα μοσχολέμονου, τα τοματίνια κομμένα στα 4, τη Maggi Νοστιμιά και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Ανακατέψτε καλά και προσθέστε τα ζυμαρικά και τα φασολάκια. Ανακατέψτε και πάλι απαλά με μια μεγάλη κουτάλα ή με τα χέρια σας.
Η κρύα σαλάτα ζυμαρικών με πράσινα φασολάκια σερβίρεται άμεσα ή διατηρείται στο ψυγείο.