Αυτό το πιάτο έγινε για 8
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει.
Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα (σε 2 δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).
Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο βοδινού MAGGI και μαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα.
Λαδώστε καλά ένα πιρέξ και στρώστε με λαζάνια. Απλώστε λεπτοκομμένες φέτες κολοκύθι και τον ½ κιμά. Επαναλάβετε τη διαδικασία δημιουργώντας άλλο ένα επίπεδο.
Φτιάξτε μία συσκευασία Πουρέ Πατάτας MAGGI 125γρ., προσθέτοντας 200 ml παραπάνω γάλα (για να είναι πιο αραιός), απλώστε τον πάνω από τον κιμά και πασπαλίστε με το τυρί. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.