Αυτό το πιάτο έγινε για 6
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Περάστε το ψωμί του τοστ από το μίξερ μέχρι να γίνει ψίχα. Ψιλοκόψτε το 1 κρεμμύδι και σοτάρετέ το με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι μέχρι να μαλακώσει. Αφήστε το στην άκρη να κρυώσει.
Σε ένα μπολ ρίξτε τον κιμά, τον δυόσμο, το κρεμμύδι, το ασπράδι, το ψωμί, αλάτι και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Μαλάξτε απαλά και πλάστε μικρά κεφτεδάκια. Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο χοντροκομμένα.
Προσθέστε τις τομάτες επίσης χοντροκομμένες και μαγειρέψτε για 30 λεπτά. Τέλος, βάλτε 100 ml ελαιόλαδο, τον βασιλικό, αλάτι και ζάχαρη.
Περάστε από το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα. Μεταφέρετε στο κατσαρολάκι, προσθέστε ½ ποτήρι νερό και όταν βράσει ρίξτε τους κεφτέδες και τον κύβο βοδινού MAGGI.
Μαγειρέψτε για ακόμη 30 λεπτά και σερβίρετε με φρεσκοβρασμένα τα ζυμαρικά και τριμμένη παρμεζάνα.