-
Βήμα 1
5 λεπτά
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο τα χοντροκομμένα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν.
-
Βήμα 2
3 λεπτά
Στη συνέχεια προσθέστε το σέλερι και το καρότο χοντροκομμένα.
-
Βήμα 3
7 λεπτά
Χαμηλώστε στη μέση την ένταση της εστίας και συνεχίστε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά.
-
Βήμα 4
10 λεπτά
Ρίξτε μέσα την πάστα τομάτας και όταν αρχίσει να ‘’πιάνει’’ στον πάτο της κατσαρόλας σβήστε με το κρασί. Αφήστε για 5 λεπτά και βάλτε τις τομάτες χοντροκομμένες.
-
Βήμα 5
10 λεπτά
Παράλληλα σε ένα τηγάνι και σε δυνατή φωτιά σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο το μοσχάρι (καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια περίπου 4 εκατοστών) σε δόσεις (για να μην πέφτει η θερμοκρασία του τηγανιού) μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Μεταφέρετε απευθείας στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.
-
Βήμα 6
5 λεπτά
Όταν έχετε πλέον σοτάρει το μοσχάρι προσθέστε νερό στην κατσαρόλα μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Ρίξτε τους κύβους βοδινού MAGGI και χαμηλώστε την εστία.
-
Βήμα 7
120 λεπτά
Μαγειρέψτε για 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
-
Βήμα 8
5 λεπτά
Τέλος, αποσύρετε το κρέας από την κατσαρόλα και στραγγίξτε τη σάλτσα από τα λαχανικά. Επαναφέρετε στη κατσαρόλα το μοσχάρι μαζί με τη σάλτσα του.
-
Βήμα 9
15 λεπτά
Τοποθετήστε προσεκτικά στην κατσαρόλα τα μανιτάρια και αν χρειαστεί συμπληρώστε ελάχιστο νερό. Μαγειρέψτε με καπάκι για ακόμη 10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν τα μανιτάρια και σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.