Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 160 βαθμούς Κελσίου και σε ένα ταψάκι θρυμματίστε τους 2 κύβους βοδινού MAGGI.
Βάλτε στο φούρνο για 30 λεπτά και αφήστε στην άκρη για άλλα 15' μέχρι να πέσει η θερμοκρασία τους.
Βάλτε τον κιμά σε ένα μπολ και θρυμματίστε με τα δάχτυλά σας από επάνω τους κύβους.
Μαλάξτε απαλά τον κιμά με τις άκρες των δαχτύλων σας και προσθέστε μια καλή πρέζα αλάτι. Δημιουργήστε 4 όμοια μπιφτέκια και αφήστε σε ένα δίσκο έξω από το ψυγείο.
Καθαρίστε τα κρεμμύδια και κόψτε τα στη μέση. Με ένα καλό μαχαίρι κόψτε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείτε (φεγγαράκια). Μεταφέρετε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ και ρίξτε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και κοσκινίστε τα κρεμμύδια. Σε ένα κατσαρολάκι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεστάνετε το ηλιέλαιο και τηγανίστε τα κρεμμύδια. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Ιδανικά ψήστε τα μπιφτέκια σας στο μπάρμπεκιου διαφορετικά, περάστε τα από ένα τηγάνι με δυνατή φωτιά και ελάχιστο ελαιόλαδο για να πάρουν χρώμα και τελειώστε το ψήσιμο τους σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Πέντε λεπτά πριν τα αποσύρετε, τοποθετήστε στην πάνω τους πλευρά το κατσικίσιο τυρί.
Ζεστάνετε τα ψωμάκια στο γκριλ ή στο φούρνο και συνθέστε τα μπέργκερ.
Σερβίρετε με τα τηγανιτά κρεμμύδια και τη σος bbq.