Αυτό το πιάτο έγινε για 6
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Τοποθετήστε ένα τηγανάκι σε μέτρια φωτιά και με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Ρίχνετε μέσα τον κύβο Βοδινού MAGGI και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί. Αφήστε στην άκρη το κρεμμύδι μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του για να το ανακατέψετε με τα υπόλοιπα υλικά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε τον κιμά, το δυόσμο, το φρέσκο κρεμμύδι (πολύ καλά ψιλοκομμένο), το ψωμί του τοστ (την ψίχα μόνο τριμμένη), την πάπρικα και το σοταρισμένο κρεμμύδι. Ανακατέψτε τον κιμά πολύ απαλά χρησιμοποιώντας μόνο τις άκρες των δαχτύλων σας. Αν μαλάξετε με δύναμη θα βγει όλος ο αέρας από τον κιμά και θα είναι πολύ σκληρά τα μπιφτέκια. Φτιάξτε ένα μικρό μπιφτέκι και σοτάρετε το σε αντικολλητικό τηγάνι για να δοκιμάσετε αν το αλάτι είναι σωστό.
Στη συνέχεια πλάστε τα μπιφτέκια χωρίς να τα πατάτε πολύ δυνατά και ψήστε ιδανικά στην ψησταριά. (Διαφορετικά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, σε πολύ δυνατή φωτιά για 5 λεπτά από κάθε πλευρά όταν το πάχος τους είναι στα 3 εκατοστά.)
Σε ένα μικρό μπολ ρίξτε όλα τα υλικά για την σάλτσα, δηλαδή το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το τυρί κρέμα, τις 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα από τα limes, το κύμινο, τον κόλιανδρο και το αλάτι, και ανακατέψτε με ένα σύρμα χειρός. Σερβίρετε τα μπιφτέκια με ψητά λαχανικά ή τηγανητές πατάτες.