Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ζεματίστε και μεταφέρετε σε παγωμένο νερό τα αμπελόφυλλα. Αν χρησιμοποιήσετε κονσέρβα απλά ξεπλύνετε με αρκετό κρύο νερό. Ξεχωρίστε τα φύλλα και απλώστε στο πλάι ενός τρυπητού για να στραγγίξουν.
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαραθούν. Δυναμώστε την εστία και ρίξτε μέσα το κολοκύθι, το φρέσκο κρεμμύδι, την τομάτα, τον κύβο λαχανικών MAGGI και τα μυρωδικά. Προσθέστε το ρύζι και μια κούπα νερό. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος λαχανικών MAGGI και να πιει το ρύζι όλα τα υγρά.
Αδειάστε την γέμιση σε ένα φαρδύ ταψί για να κρυώσει γρήγορα και αφήστε μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του. Σε ένα ταψί για τον φούρνο απλώστε μια στρώση αμπελόφυλλα για να ακουμπήσουν επάνω τους τα ντολμαδάκια και να μην κολλήσουν. Τυλίξτε τα ντολμαδάκια όχι πολύ σφιχτά για να μην ανοίξουν και τοποθετήστε στο σκεύος. Ρίξτε μια κούπα νερό και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σκεπάστε με αλουμινόχαρτό.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις στους 170 βαθμούς Κελσίου για περίπου 50 λεπτά.