Διαλέξτε πατάτες ιδίου μεγέθους, ξεφλουδίστε και βάλτε τες ολόκληρες σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε νερό και βράστε σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2
2 λεπτά
Όταν πλέον μαλακώσουν αδειάστε το βραστό νερό και κρυώστε τις πατάτες με τρεχούμενο νερό.
Βήμα 3
4 λεπτά
Σε ένα ταψί για το φούρνο ρίξτε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ,1 κουταλιά της σούπας Νοστιμιά MAGGI, πιπέρι & το δεντρολίβανο με το σκόρδο χοντροκομμένα και ανακατέψτε.
Βήμα 4
4 λεπτά
Κόψτε τις πατάτες στα τέσσερα κάνοντας μια κάθετη και μια οριζόντια τομή.
Βήμα 5
2 λεπτά
Ρίξτε τες μέσα στο ταψί και ανακατέψτε απαλά χωρίς να τις σπάσετε.
Βήμα 6
20 λεπτά
Ψήστε σε αερόθερμο προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Βήμα 1
6
Διαλέξτε πατάτες ιδίου μεγέθους, ξεφλουδίστε και βάλτε τες ολόκληρες σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε νερό και βράστε σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2
6
Όταν πλέον μαλακώσουν αδειάστε το βραστό νερό και κρυώστε τις πατάτες με τρεχούμενο νερό.
Βήμα 3
6
Σε ένα ταψί για το φούρνο ρίξτε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ,1 κουταλιά της σούπας Νοστιμιά MAGGI, πιπέρι & το δεντρολίβανο με το σκόρδο χοντροκομμένα και ανακατέψτε.
Βήμα 4
6
Κόψτε τις πατάτες στα τέσσερα κάνοντας μια κάθετη και μια οριζόντια τομή.
Βήμα 5
6
Ρίξτε τες μέσα στο ταψί και ανακατέψτε απαλά χωρίς να τις σπάσετε.
Βήμα 6
6
Ψήστε σε αερόθερμο προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα.