Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Με ένα σκληρό σφουγγαράκι καθαρίστε καλά τις πατάτες και βράστε ολόκληρες σε μέτριας έντασης φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
Κόψτε το ξερό κρεμμύδι σε λεπτά φεγγαράκια και βάλτε σε ένα μπολ με αρκετό κρύο νερό για μια ώρα.
Κόψτε το ραπανάκι σε πολύ λεπτές φέτες και ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με την κάπαρη, τη νοστιμιά, τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τον άνηθο.
Ανακατέψτε καλά και όταν οι πατάτες είναι πλέον έτοιμες, κόψτε σε χοντρά ακανόνιστα κομμάτια και όσο είναι ακόμη ζεστές ρίξτε μέσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Ραντίστε με το ελαιόλαδο, ρίξτε τα κρεμμύδια ενώ πρώτα τα έχετε στραγγίξει, τρίψτε πιπέρι και ανακατέψτε. Σερβίρετε ζεστή ή κρύα .