Αφήστε το βούτυρο για 1 ώρα εκτός ψυγείου μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 2
2 λεπτά
Βάλτε σε ένα γουδί το σκόρδο, τα πιπέρια και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο.
Βήμα 3
6 λεπτά
Με το γουδοχέρι χτυπήστε καλά έως ότου διαλυθούν όλα τα υλικά και προσθέστε το βούτυρο. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα κομμάτι μεμβράνης περιτυλίγματος.
Βήμα 4
6 λεπτά
Τυλίξτε σε ρολό και σφίξτε τις άκρες. Βάλτε στο ψυγείο και αφήστε για 1 ώρα τουλάχιστον.
Βήμα 5
10 λεπτά
Βάλτε νερό σε ένα κατσαρολάκι και βράστε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά το καλαμπόκι.
Βήμα 6
3 λεπτά
Σουρώστε καλά και επαναφέρετε στο κατσαρολάκι, προσθέστε λίγο από το βούτυρο και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει.
Βήμα 7
2 λεπτά
Παράλληλα, ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI αντικαθιστώντας το νερό με την κρέμα γάλακτος. Σερβίρετε σαν γαρνιτούρα.
Βήμα 1
7
Αφήστε το βούτυρο για 1 ώρα εκτός ψυγείου μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 2
7
Βάλτε σε ένα γουδί το σκόρδο, τα πιπέρια και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο.
Βήμα 3
7
Με το γουδοχέρι χτυπήστε καλά έως ότου διαλυθούν όλα τα υλικά και προσθέστε το βούτυρο. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα κομμάτι μεμβράνης περιτυλίγματος.
Βήμα 4
7
Τυλίξτε σε ρολό και σφίξτε τις άκρες. Βάλτε στο ψυγείο και αφήστε για 1 ώρα τουλάχιστον.
Βήμα 5
7
Βάλτε νερό σε ένα κατσαρολάκι και βράστε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά το καλαμπόκι.
Βήμα 6
7
Σουρώστε καλά και επαναφέρετε στο κατσαρολάκι, προσθέστε λίγο από το βούτυρο και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει.
Βήμα 7
7
Παράλληλα, ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI αντικαθιστώντας το νερό με την κρέμα γάλακτος. Σερβίρετε σαν γαρνιτούρα.