Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ψιλοκόψτε το κρεμμυδάκι και σοτάρετέ το σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Βάλτε στο μίξερ το ψωμί και θρυμματίστε.
Σε ένα μπολ ρίξτε τον κιμά, τη μουστάρδα, το ξύσμα, το μαϊντανό, μια κουταλιά MAGGI Νοστιμιά και το σοταρισμένο κρεμμύδι. Ζυμώστε απαλά τον κιμά και πλάστε μικρά καφεδάκια. Τοποθετήστε σε μια λαδωμένη λαμαρίνα για τον φούρνο και αφήστε στην άκρη.
Πλύνετε καλά τις πατάτες και κόψτε στη μέση. Έπειτα, ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μια κουταλιά MAGGI Νοστιμιά.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά. Στα τελευταία 15 λεπτά βάλτε στο φούρνο μαζί με τις πατάτες τα κεφτεδάκια. Βγάλτε από τον φούρνο και σερβίρετε τους κεφτέδες με τις πατάτες και πράσινη σαλάτα.