Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Μουλιάστε τα ρεβίθια για 12 ώρες σε ζεστό νερό.
Μεταφέρετε τα σε μια κατσαρόλα. Γεμίστε με νερό και ρίξτε μέσα τους κύβους λαχανικών MAGGI.
Βράστε μέχρι να μαλακώσουν καλά και στραγγίξτε.
Ρίξτε τα ρεβίθια μαζί με τις πατάτες μέσα σε ένα μπολ και σπάστε τα καλά με ένα πιρούνι μέχρι να γίνουν πουρές.
Προσθέστε το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το μαϊντανό, το ξύσμα, το λεμόνι, το αλάτι και το αλεύρι.
Ανακατέψτε καλά και αφήστε το μείγμα να κρυώσει στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Πλάστε τους κεφτέδες σε μπαλάκια και αλευρώστε.
Βάλτε το λάδι σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά. Το λάδι δεν πρέπει να κάψει.
Τηγανίστε σε δόσεις μέχρι οι κεφτέδες να πάρουν έντονο χρυσαφί χρώμα.
Μεταφέρετε τους ρεβυθοκεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε με γιαούρτι σαν μεζέ ή ορεκτικό.