Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ξεχωρίστε τα φύλλα από τα μαρούλια και τοποθετήστε σε μια λεκάνη ή στο νεροχύτη σας με αρκετό κρύο νερό για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Αποσύρετε, στραγγίξτε και απλώστε τα στον πάγκο της κουζίνας, σε μια μεγάλη πετσέτα μέχρι να στραγγίξουν τελείως.
Βάλτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή 150 ml ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το βασιλικό, τη μουστάρδα, το μέλι και τη Νοστιμιά MAGGI μέσα στον κάδο του μίξερ ή στο μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη κρέμα.
Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και όταν κάψει σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει έντονο χρυσό χρώμα. Έπειτα, μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά και αποσύρετε.
Κόψτε με τα χέρια σας τα φύλλα σε μεγάλα κομμάτι και όχι με μαχαίρι διότι θα οξειδωθούν και θα χάσουν τον όγκο τους, ρίξτε τα σε ένα μεγάλο μπολ & προσθέστε τη ρόκα, το σπανάκι και τη σάλτσα.
Ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας και τελευταία στιγμή κόψτε σε λεπτές φέτες το φιλέτο κοτόπουλο.
Απλώστε στη σαλάτα και σερβίρετε άμεσα.