-
Βήμα 1
4 λεπτά
Ξεχωρίστε τα φύλλα από τα μαρούλια και τοποθετήστε σε μια λεκάνη ή στο νεροχύτη σας με αρκετό κρύο νερό για τουλάχιστον 30 λεπτά.
-
Βήμα 2
2 λεπτά
Αποσύρετε, στραγγίξτε και απλώστε τα στον πάγκο της κουζίνας, σε μια μεγάλη πετσέτα μέχρι να στραγγίξουν τελείως.
-
Βήμα 3
6 λεπτά
Βάλτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή 150 ml ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το βασιλικό, τη μουστάρδα, το μέλι και τη Νοστιμιά MAGGI μέσα στον κάδο του μίξερ ή στο μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη κρέμα.
-
Βήμα 4
20 λεπτά
Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και όταν κάψει σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει έντονο χρυσό χρώμα. Έπειτα, μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά και αποσύρετε.
-
Βήμα 5
4 λεπτά
Κόψτε με τα χέρια σας τα φύλλα σε μεγάλα κομμάτι και όχι με μαχαίρι διότι θα οξειδωθούν και θα χάσουν τον όγκο τους, ρίξτε τα σε ένα μεγάλο μπολ & προσθέστε τη ρόκα, το σπανάκι και τη σάλτσα.
-
Βήμα 6
3 λεπτά
Ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας και τελευταία στιγμή κόψτε σε λεπτές φέτες το φιλέτο κοτόπουλο.
-
Βήμα 7
1 λεπτά
Απλώστε στη σαλάτα και σερβίρετε άμεσα.