Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Επιλέξτε φασόλια νέας σοδειάς για να μην χρειαστεί να τα μουλιάσετε.
Βάλτε τα φασόλια σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό και βράστε τα μέχρι να μαλακώσουν.
Καθαρίστε τον γαύρο βγάζοντας το κεντρικό του κόκκαλο.
Σκουπίστε καλά το ψάρι και σε ένα ταψί στρώστε το μισό αλάτι.
Τοποθετήστε επάνω τον γαύρο και σκεπάστε με το υπόλοιπο αλάτι.
Αφήστε να "ψηθεί" για 30 λεπτά και ξεπλύνετε από το αλάτι με αρκετό νερό.
Σκουπίστε πάλι και τοποθετήστε σε ένα μπολ με το ξύδι, το ξύσμα, τον χυμό μοσχολέμονου (λάιμ) και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Παράλληλα σε ένα ταψί απλώστε τα κολοκύθια κομμένα σε λωρίδες πάχους 1 εκατοστού και τις τομάτες κομμένες στα τέσσερα. Ρίξτε λάδι, πασπαλίστε με τη MAGGI Νοστιμιά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά.
Όταν τα φασόλια έχουν βράσει, ο γαύρος έχει ψηθεί από το αλάτι και τα λαχανικά είναι έτοιμα, ξεκινήστε τη σύνθεση της σαλάτας.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε τα φασόλια ζεστά, τον κόλιανδρο (χοντροκομμένο), τις ελιές (κομμένες στα 4), το φρέσκο κρεμμύδι (κομμένο σε λεπτές λωρίδες), το ψητό κολοκύθι με την τομάτα χοντροκομμένα, τον γαύρο μαζί με την μαρινάδα του και 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Ανακατέψτε απαλά για να μην σπάσετε το ψάρι και σερβίρετε κρύα ή ζεστή.