Κόψτε τα κοτσάνια από τη ρόκα και αφήστε την για 15 λεπτά μέσα σε κρύο νερό για να πλυθεί και να ενυδατωθεί.
Βήμα 2
3 λεπτά
Στραγγίξτε καλά και μεταφέρετε σε ένα βαθύ μπολ. Απλώστε τα μανιτάρια σε ένα ταψί για το φούρνο, ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη Νοστιμιά MAGGI.
Βήμα 3
10 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου για 10 περίπου λεπτά.
Βήμα 4
3 λεπτά
Σε ένα βάζο ρίξτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη μαρμελάδα, τη μουστάρδα και το αλάτι, σκεπάστε με το καπάκι και χτυπήστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα.
Βήμα 5
5 λεπτά
Βγάλτε τα μανιτάρια από το φούρνο και αφήστε για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία τους πριν πέσουν στη σαλάτα.
Βήμα 6
4 λεπτά
Κόψτε τα παντζάρια σε μικρά κυβάκια, κόψτε τα μανιτάρια σε όμοια μεγέθη και μαζί με τη σάλτσα ρίξτε μέσα στο μπολ με τη ρόκα.
Βήμα 7
2 λεπτά
Ανακατέψτε με τα χέρια σας απαλά. Σερβίρετε άμεσα (διαφορετικά ρίξτε τη σάλτσα στη σαλάτα αμέσως πριν σερβίρετε).
Βήμα 1
7
Κόψτε τα κοτσάνια από τη ρόκα και αφήστε την για 15 λεπτά μέσα σε κρύο νερό για να πλυθεί και να ενυδατωθεί.
Βήμα 2
7
Στραγγίξτε καλά και μεταφέρετε σε ένα βαθύ μπολ. Απλώστε τα μανιτάρια σε ένα ταψί για το φούρνο, ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη Νοστιμιά MAGGI.
Βήμα 3
7
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου για 10 περίπου λεπτά.
Βήμα 4
7
Σε ένα βάζο ρίξτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, δηλαδή το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη μαρμελάδα, τη μουστάρδα και το αλάτι, σκεπάστε με το καπάκι και χτυπήστε μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα.
Βήμα 5
7
Βγάλτε τα μανιτάρια από το φούρνο και αφήστε για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία τους πριν πέσουν στη σαλάτα.
Βήμα 6
7
Κόψτε τα παντζάρια σε μικρά κυβάκια, κόψτε τα μανιτάρια σε όμοια μεγέθη και μαζί με τη σάλτσα ρίξτε μέσα στο μπολ με τη ρόκα.
Βήμα 7
7
Ανακατέψτε με τα χέρια σας απαλά. Σερβίρετε άμεσα (διαφορετικά ρίξτε τη σάλτσα στη σαλάτα αμέσως πριν σερβίρετε).