Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Αδειάστε το σπανάκι και τη βαλεριάνα σε μια λεκάνη ή στον νεροχύτη της κουζίνας σας.
Γεμίστε με κρύο νερό και αφήστε για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι μέχρι να στραγγίξουν καλά τα φύλλα. Εναλλακτικά για να στραγγίξουν πιο γρήγορα, απλώστε μια μεγάλη πετσέτα επάνω στον πάγκο της κουζίνας και αραδιάστε το σπανάκι με τη βαλεριάνα μέχρι η πετσέτα να απορροφήσει το νερό τους.
Στον κάδο του μίξερ ρίξτε το μισό ξινόμηλο κομμένο σε χοντρά κομμάτια μαζί με το ξύδι και χτυπήστε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά, την μουστάρδα, το μέλι, το καβουρδισμένο σουσάμι, το ελαιόλαδο, τη Νοστιμιά MAGGI και ξαναχτυπήστε για 2 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Μεταφέρετε το σπανάκι και τη βαλεριάνα σε ένα βαθύ μπολ, ρίξτε μέσα τα φλέικς από ξινόμηλο (λεπτοκομμένο) και αδειάστε τη σάλτσα. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε .
Test Recipe Rating