Αυτό το πιάτο έγινε για 6
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Για το κοτόπουλο: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.
Λαδώστε και ρίξτε φρέσκο πιπέρι στα φιλέτα. Αλείψτε καλά με τα χέρια σας, να πάει παντού.
Βάλτε ένα τηγάνι στη φωτιά να κάψει καλά, σε σημείο που να βγάζει καπνούς.
Προσθέστε τα φιλέτα και αφήστε τα να πάρουν χρώμα.
Παράλληλα, πάρτε ένα μικρό ταψί, ίσα ίσα να χωράνε τα κοτόπουλα μέσα και βάλτε στον πάτο τα 3 κλαδάκια από τα μυρωδικά και το σκόρδο.
Όταν πάρει το κοτόπουλο χρώμα, το μεταφέρετε στο ταψί πάνω από τα μυρωδικά. Με τον τρόπο αυτό, όταν ψήνεται θα περάσουν όλα τα αρώματα μέσα στο κοτόπουλο.
Λιώστε το βούτυρο και ρίξτε το καυτό πάνω από το κοτόπουλο.
Πασπαλίστε με 1 κουταλάκι του γλυκού Νοστιμιά Maggi.
Ψήστε στο φούρνο για 15 λεπτά.
Για το dressing : Σε multi ρίξτε τον κύβο κότας Maggi, το σκόρδο και το ελαιόλαδο και χτυπήστε τα μέχρι να διαλυθεί το σκόρδο.
Ρίξτε το μείγμα μέσα σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε την μαγιονέζα και ανακατέψτε.
Προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε και πάλι.
Τέλος, για να αραιώσει το dressing, προσθέστε χυμό λεμονιού, πιπέρι και λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο για χρώμα και ανακατέψτε. Αφήστε στην άκρη.
Για τα κρουτόν : Λαδώστε και αλατοπιπερώστε τους κύβους του ψωμιού.
Σε ένα τηγάνι δώστε χρώμα στο ψωμί μαζί με το σκόρδο και το θυμάρι.
Μετά από 3 λεπτά ρίξτε λίγο βούτυρο και αφαιρέστε όταν πάρουν χρώμα.
Για το σερβίρισμα : Καθαρίστε το iceberg βγάζοντας τα εξωτερικά του φύλλα και κόψτε το σε χοντρά κομμάτια.
Βάλτε το σε ένα μπολ, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας dressing και ανακατέψτε.
Προσθέστε τα κρουτόν, το ψιλοκομμένο κοτόπουλο, επιπλέον παρμεζάνα σε φλοίδες και λίγο ακόμα dressing.
Η σαλάτα σίζαρ είναι έτοιμη να την απολαύσετε!