Αυτό το πιάτο έγινε για 5
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Κόψτε το κρέας κάθετα από την φορά που έχουν οι ίνες του σε πολύ λεπτές φέτες. Με ένα βαρύ σκεύος χτυπήστε το κρέας για να γίνει ακόμη πιο λεπτό.
Τοποθετήστε ένα φαρδύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφήστε το να ζεσταθεί. Αλευρώστε το κρέας και τινάξτε να φύγει το περιττό αλεύρι. Περάστε σε δόσεις από το τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο όλα τα κομμάτια από το κρέας.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε 500 ml νερό, τους 2 κύβους βοδινού MAGGI και το σκόρδο. Δώστε μια βράση και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθούν οι κύβοι. Επανατοποθετήστε το τηγάνι σε μέτρια εστία, ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και προσθέστε το κρέας. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίξτε το ξίδι, 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό και τον ζωμό.
Σκεπάστε το σκεύος και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Τέλος, προσθέστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας.